Cautare

65795 de rezultate pentru "cine sunt parintii lui chirila andrei din vaslui" (6.74 secunde)
Analogia cu Mussolini nu e doar "o vorba", ci o parere fondata pe documente Ministrul de Externe, Andrei Marga, a declarat, marti, ca el si presedintele Traian Basescu au "o relatie de oameni care au pareri diferite in anumite domenii, dar care nu exclud posibilitatea ca fiecare, fiind fiinte rationale, sa respecte parerile celuilalt si sa realizeze un acord".
Andrei Burtea este un tanar artist care sculpteaza in lemn. ... Andrei a fost prezent cu sculpturile sale si la expozitia organizata de Valentine’s Day, de la Sala Dalles, cand cele mai cautate au fost inimioarele pictate si crucifixurile.
Andrei Alexandru (PSD) ii cere lui Victor Ponta sa demisioneze de la conducerea Guvernului, intr-o scrisoare deschisa adresata premierului Andrei Alexandru, membru PSD, ii cere premierului Victor Ponta, intr-o scrisoare deschisa, sa se "retraga din functia de prim-ministru" si sa nu mai candideze pentru un nou mandat de lider al partidului, la "Congresul ce se apropie".
Andrei Marga si Horia Răzvan Garbea, propusi presedinte, respectiv vicepresedinte ICR, audiati marti Andrei Marga si Horia Răzvan Garbea vor fi audiati marti de membrii comisiilor de cultura si de politica externa ale Senatului, cei doi fiind propusi sa ocupe functia de presedinte, respectiv vicepresedinte al Institutului Cultural Roman (ICR).
Pastorala de Sfintele Pasti 2016 a Patriarhului Romaniei - text integral Ucenicii lui Christos - Martori si vestitori ai Invierii Lui si Imi veti fi Mie martori in Ierusalim, in toata Iudeea si in Samaria si pana la marginea pamantului!
Inotatorul roman Marius Radu a indeplinit baremul olimpic A de calificare la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, sambata, in proba de stafeta masculina 4x100 m liber, din cadrul Campionatelor Internationale ale Romaniei, gazduite de Complexul Sportiv Dinamo din Bucuresti.
Argumentele celuilalt nu conteaza, nu merita nici macar puf de atentie, sunt dinainte gresite, pentru bunul motiv ca sustin o idee cu care noi nu suntem, ab initio, de acord, ca atare ce sens mai are zabava de a le asculta si de a incerca sa luam seama la ele?
Copiii nu se pot concentra mult timp la acelasi lucru si sunt extrem de agitati. Sunt atinsi de boala chiar fara ca parintii lor sa stie, spun specialistii. Deseori, parintii care au copii cu astfel de manifestari nici nu se gandesc la sindromul ADHD.
In contextul in care proaspetele mamici sunt din ce in ce mai atasate de locul de munca, ideea de "mamici de ocazie" se incetateneste din ce in ce mai mult si in Romania, plasarea de bone devenind o afacere cu potential.
Iar practici ce ar fi fost inimaginabile in trecut, cum ar fi sexul premarital sau homosexualitatea, sunt astazi mai mult sau mai putin acceptate in toate cercurile.
PERISCOP este o publicatie trimestriala a Asociatiei Cadrelor Militare in Rezerva si in Retragere din Serviciul de Informatii Externe. ... Precizam ca din punct de vedere legal, in Romania stagiul militar obligatoriu nu a fost desfiintat, ci doar supendat in anul 2007.
In ultima perioada, bancile si-au diversificat din ce in ce mai mult ofertele si au inceput sa se adreseze unui public tot mai larg.
O eleva in varsta de 15 ani din localitatea Fundulea, judetul Calarasi este data in urmarire generala. ... La cateva ore dupa ce a plecat, fata si-a sunat parintii de pe un alt numar de telefon si le-a spus ca ramane peste noapte la colega ei.
Bine, sunt pasi tactici care intotdeauna pot sa afecteze. ... Evolutia acestor relatii si crearea unei veritabile aliante nationale pentru apararea democratiei si a statului de drept si, in fapt, izolarea politica a lui Basescu si a PDL-ului.
In scolile din Romania au inceput inscrierile in clasa pregatitoare.
ca sa il citez pe Vanghelie, "Adrian Nastase este deja o institutie" Adrian Nastase a fost invitatul lui Mihai Gadea la emisiunea "Sinteza Zilei" de la Antena 3. Acesta este primul interviu acordat de Nastase dupa ce a fost eliberat din inchisoare.
Pentru acest turneu, Andrei si Kamara au ales un repertoriu diversificat, care include piesele cu care si-au facut un nume pe piata muzicala ("Noi doi", "Charisma", "Colegi de camera"), dar si piese pe care nu toata lumea le cunoaste.
Oltenii salvati de Andrei Ivan si de VAR Etapa 29 / Superliga Sezon 2022/2023 Au marcat: Andrei Ivan 45+4 Echipele de start: ... Artene Ovidiu (Vaslui), A2:
Oltenii au revenit acasa din Cipru, iar rezultatele partidelor de verificare din Insula Afroditei sunt multumitoare si bune, asta ar fi concluzia generala a oficialilor Universitatii.
Andrei Alexandru a publicat pe pagina sa de Facebook o notita, de fapt un exercitiu jurnalistic. ... Grindeanu trebuie sa plece, a inlocuit peste tot numele Grindeanu cu numele Iohannis si, corespunzator, a inlocuit faptele puse in seama lui Grindeanu, cu fapte puse in seama lui Iohannis.
google-analytics.com